ESCOLA DE COMPETICIÓ.

L’ escola de competició del Maresme Padel Club està dirigida a nois i noies que ja tinguin un nivell de pàdel consolidat i vulguin fer un pas més encaminat cap a la competició i cap a la Federació Catalana de Padel. Jugadors que vulguin un pla integral modulables a les seves necessitats y disponibilitat.

Joves jugadors i jugadores (fins a 17 anys) amb potencial, que vulguin practicar el pàdel de forma més seriosa y donar un salt qualitatiu en el seu jóc i en la competició.

A la nostra escola es treballaran tots els pilars bàsics del pàdel de competició: Tàctic, tècnic, físic y psicològic amb exercicis específics per a cada àrea. Treballarem amb programes y objectius mensuals i anuals per obtenir la millor progressió, evolució i rendiment de cada jugador.

L’objectiu de l’escola de competició es que els jugadors millorin tant tècnica com físicament i que potenciïn el seus valors de companyerisme i educació en la competició esportiva.

A Maresme Pádel Club trobaràs les instal·lacions i l’equip tècnic necessari per que la nostre escola de pàdel sigui un referent en l’aprenentatge de pàdel d’alt rendiment.